(Permanente) make-up

(Permanente) make-up

Iedere ochtend opstaan met perfect gezette eyeliner of wenkbrauwen? Dan is permanente make-up de ideale oplossing! Voor de wenkbrauwen maak ik gebruik van de Hairstroketechniek. Met kleurpigment worden er extra haartjes in je huid getekend, tussen de bestaande wenkbrauwharen in. Je wenkbrauwen zullen er direct voller uitzien, met een mooi, natuurlijk effect.

make-up

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we gezamenlijk de gewenste kleur en vorm van de permanente make-up. Vervolgens wordt met een zeer dun naaldje een pigmentvloeistof aangebracht in de bovenste laag van de opperhuid. Deze behandeling neemt doorgaans ongeveer twee uur in beslag. Ongeveer vijf tot zes weken na de eerste sessie plannen we een tweede afspraak, waar eventuele vervaging van het pigment wordt bijgewerkt. Deze nabehandeling duurt ongeveer één uur. Daarmee zijn we klaar!

Wenkbrauwbehandelingen

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk element van je gezicht. Je wilt graag dat deze er mooi verzorgd uitzien. Met liefde verzorgen ik je wenkbrauwen door ze te:

  • Harsen
  • Epileren
  • Verven

Bekijk ook onze lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen.